Interim Management


Heb je tijdelijk hulp nodig? Bijvoorbeeld voor de uitvoering van marketingcampagnes of projecten op locatie? Of voor het tijdelijk leiden van een afdeling op de gebieden Marketing, Communicatie, Sales en/of Operations? Vanuit Domani Marketing kan ik je op interim basis helpen. Geen vaste verbintenis. Wel een vaste afspraak over de te behalen resultaten. Interim management op maat!

 

Persoonlijke presentatie

Ik ben Barry Oudejans en als specialist in klantgericht ondernemen creëer ik klantwaarde.

Barry Oudejans, Domani Marketing

Klantwaarde creëer ik voor je door de bijdrage te verhogen vanuit marketing en verkoop. Of door voor je de balans te vinden tussen lage(re) bedrijfskosten en een hoge kwaliteit in klantbediening. Beide leveren meer waarde per klant op. En daarmee geld om je bedrijf te verbeteren door investering en groei.

Ik geloof er heilig in dat hierin het business model van morgen ligt. Door de klant daadwerkelijk centraal te stellen en daarop je organisatie zo goed mogelijk in te richten, ontvang je de ‘gun’-factor van de klant boven die van je concurrent. Nu en op de lange termijn.

Mijn aanpak als manager is mens- en resultaatgericht en altijd gestoeld op mijn 3 kernwaarden: gelijkheid, integriteit en hulpvaardigheid.

Mijn specialismen zijn: strategie- en conceptontwikkeling, afdelingsmanagement, analyse en advies, verandermanagement en realisatie van activiteiten en projecten. Deze specialismen komen vanuit mijn ervaringen als specialist en als manager in Marketing & Communicatie, Sales, Operations, Productmanagement, Projectmanagement en Verandermanagement.

Mijn missie: ik geef mensen ruimte en stimulans om te groeien en te geloven in eigen kracht.

Door derden wordt mijn unieke kwaliteit als volgt benoemd:  “Linksom of rechtsom, resultaat wordt geleverd en kwaliteit is gegarandeerd.” Wil je referenties ontvangen? Neem gerust contact met mij op. Ik verstrek ze namelijk graag.

 

Download hier mijn CV en verkrijg inzicht in mijn track record en resultaten.

 

ContactDirect contact met mij opnemen

Telefoon: +31 (6) 361 95 971
E-mail: barry@domanimarketing.nl
LinkedIn: http://nl.linkedin.com/in/barryoudejans/
Twitter: https://twitter.com/Barry_Oudejans

Natuurlijk ben ik met Domani Marketing zelf ook op Social Media te vinden (zie rechts van deze pagina)