Over Domani Marketing


Domani is specialist

Met jarenlange ervaring in het optimaliseren van organisaties vanuit een marketingbril ben ik met Domani Marketing je specialist in het verbeteren van je rendement. Met Domani Marketing zet ik samen met jou de klant daadwerkelijk centraal. En realiseer ik de beste marktbewerking. Niet alleen verkrijg je  inzichten, ook wordt je volledig geholpen met de planning en de uitvoering van de marketingcampagnes. En samen evalueren we die wee met elkaar om direct bij te sturen voor nog meer succes!

 

Domani is een netwerkorganisatie

Ik ben in mijn aanpak zo flexibel mogelijk, om daarmee je vraag of probleem altijd en zo snel mogelijk op te lossen. Kan ik het niet zelf, of komen we ‘handjes’ te kort, dan zet ik met Domani Marketing een netwerk van specialisten in. Specialisten die hun sporen verdiend hebben en succesvol zijn. Want ik wil altijd de beste kwaliteit leveren.

En heb je een keer een vraag buiten mijn specialisme? Ook dan kan ik je doorverwijzen naar specialisten die je vraag wel kunnen oppakken. Daarmee help ik je altijd. Dat is mijn doel met Domani Marketing!

 

Werkgebied

Domani Marketing is gevestigd in het prachtige Friesland, maar werkt landelijk. Ik ben dus gewend om te reizen en draai er niet voor weg om door heel Nederland te rijden als dat nodig is.

 

Kennis maken?

Wil je meer weten over Domani Marketing? Neem dan vandaag nog contact op voor een kennismaking. Ik inspireer je graag voor meer omzet!